Цветан Цветанов отмаря на море с Веско Маринов (Снимка)

Цветан Цветанов отмаря на море с Веско Маринов (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Цветан Цветанов си отдъхва заедно с певеца в луксозен хотел в Албена

Цветан Цветанов се е отдал на летен отдих след страстите около оставката на правителството на Пламен Орешарски. Дясната ръка на Бойко Борисов е заминал за курорта Албена, където да разпусне преди предсрочните избори тази есен. Цветан Цветанов се е настанил в луксозния петзвезден хотел „Гранс Фламинго“, а всяка сутрин прави кросове за здраве до полуразрушения хотел „Гергана“, който пострада сериозно след потопа. Това издадоха спасители, работещи на плажа в курорта.

Цветан Цветанов бяга с Веско Маринов

Цветан Цветанов бяга с Веско Маринов

Те не скриха, че бившият вицепремиер се държал изключително учтиво и любезно с тях, като не пропуска да спре за бърз разговор преди да се отдаде на тренировката си, научиха от „24 часа“. Цветан Цветанов прави джогинга си заобиколен от охраната си, които дори и по време на отпуската на гербаджията не го изпускат и за секунда от очи.

Цветанов е успял да се засече и с близкия си приятел Веселин Маринов, който също е бил в Албена, но за кратко. Изпълнителят е имал концерт в курорта за откриването на воден атракцион. Маринов не пропуснал да се обади на приятеля си, като двамата дори си спретнали един сутрешен крос заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар