Цветан Цветанов си отдъхва заедно с певеца в луксозен хотел в Албена

Цветан Цветанов се е отдал на летен отдих след страстите около оставката на правителството на Пламен Орешарски. Дясната ръка на Бойко Борисов е заминал за курорта Албена, където да разпусне преди предсрочните избори тази есен. Цветан Цветанов се е настанил в луксозния петзвезден хотел "Гранс Фламинго", а всяка сутрин прави кросове за здраве до полуразрушения хотел "Гергана", който пострада сериозно след потопа. Това издадоха спасители, работещи на плажа в курорта.

[caption id="attachment_418616" align="alignright" width="300"]Цветан Цветанов бяга с Веско Маринов Цветан Цветанов бяга с Веско Маринов[/caption]

Те не скриха, че бившият вицепремиер се държал изключително учтиво и любезно с тях, като не пропуска да спре за бърз разговор преди да се отдаде на тренировката си, научиха от "24 часа". Цветан Цветанов прави джогинга си заобиколен от охраната си, които дори и по време на отпуската на гербаджията не го изпускат и за секунда от очи.

Цветанов е успял да се засече и с близкия си приятел Веселин Маринов, който също е бил в Албена, но за кратко. Изпълнителят е имал концерт в курорта за откриването на воден атракцион. Маринов не пропуснал да се обади на приятеля си, като двамата дори си спретнали един сутрешен крос заедно.