Сензация: Какъв е този хуманоид, заснет на Луната???!!! (ВИДЕО)

Сензация: Какъв е този хуманоид, заснет на Луната???!!! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Записът на човека от Луната наистина е заинтригуващ, но дали е така?!

Потребител на социалната мрежа е качил видеоклипче, на което твърди, че е заснел хуманоид на Луната от картите на спътниците в Гугъл. Провокативното видео обиколи нета и вече има над половин милион гледания. На него се вижда сянката на изправен човек и според създателя му това е висш разум, който обикаля луната на два крака.

Авторът на видеото е убеден, че е снимал разумен живот и на Луната има сродни същества, както на земята. Той е много щастлив от този факт и горд, че е първия човек, който е успял да улови този невероятен миг. Някои от потребителите на социалната мрежа и на YouTube, където е качено интересното видео са във възторг от това събитие. Те поздравяват създателя му, който се е подписал с псевдонима wowforreeel.

луната

Хуманоид ли е това на Луната?!

Други, по-скептични фейсбукари обаче отрекоха това да е човекоподобна форма не живот. Те изказаха мнение на страницата в социалната мрежа, че това просто е отражение на огромен камък и човекът се е заблудил с неговата сянка. В защита на своята теория те изтъкнаха факта, че тази човекоподобна фигура, ако реално съществува трябва да има размера на земния космат човек Йети.

Преди около година отново се разпространи мълвата, че човек е заснел живот на Луната. Версията много бързо се разконспирира. Оказа се, че това е наистина огромна скална отломка, която наподобява човешки силует. До днес няма категорични данни за какъвто и да е разумен живот на огромното светило, което се вижда от Земята само във вечерните часове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар