Страшен шок: Младата Андриана разкри, че има дете от….

Страшен шок: Младата Андриана разкри, че има дете от….
5 (100%) 1 vote

Андриана и любимия й се оказаха брат и сестра!

Млада жена изпаднала в депресия, след като разбрала, че мъжът, с който живее вече седем години е родния й брат. От биологичния си роднина Адриана дори имала и дъщеря на шест години. Младата Адриана и две години по-младия от нея Леонардо моментално се харесали, щом се видели за първи път. Дълги години и двамата издирвали поотделно родителката си, която ги била изоставила като много малки.

И Леонардо, и Адриана имали майка с едно и също име Мария. Но и двамата не подозирали, че това е един и същи човек. Адриана само си спомняла, че родната й майка я е изоставила, когато момичето било само на една годинка. Тя оставила дъщеря си на грижите на мъжа си и заминава неизвестно къде. Леонардо имал подобна история. Но мъжcj днес си спомня, че неговата майка, която също се казвала Мария го изоставила, когато момчето било на осем години.

Андриана

Младата жена Андриана с ужас разбра, че е любена и има дете от брат си

До преди седем дни нито един от двамата не подозирал, че става въпрос за една и съща личност.

Леонардо бил роден и живял в град Сао Пауло в Бразилия. Настоящата му съпруга също била родена в град Сао Пауло, но след като се омъжила за първи път отишла да живее при съпруга си. След като се развела, тя се прибрала в родния си град. Преди това работила като домашна помощница, а в родния си град започнала работа като служител в козметичен сезон.

Леонардо пък работил като шофьор на голям камион. Веднага, щом се засекли и се видели, двамата се влюбили един в друг. Много скоро, след като се опознали Андриана и Леонардо заживели заедно. Двамата признават, че любовта между тях пламнала в един миг. До деня, в който и двамата осъзнали, че не са напълно чужди хора, а са биологични брат и сестра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар