Зависимост от алкохола вече нямам, чист съм!

Гласувайте за статията

Аз имах зависимост от алкохола, която ми докара само проблеми и болести

Зависимост към алкохола преобърна живота ми

Зависимост към алкохола преобърна живота ми

Казвам се Михаил и съм на 38 години от град София. Хората ме познават като кротък и добър човек. Старая се да съм такъв. Гледам да не разочаровам никой, но се случи така, че най-много разочаровах близките си, тези които обичам и самия себе си. Много е лошо да не се уважаваш. Много е лошо да виждаш и знаеш къде е грешката ти и нищо да не правиш. Аз поправих това, защото виждах как изпускам краищата на моя живот.

Пия за разтуха от както се помня. Вечер само пия, но не всяка вечер. Обаче имам зависимост към алкохола, с която все още се боря. Моята зависимост към алкохола е такава, че аз мога да не пия, ако съм сам, но не мога да отказвам. И понеже съм заобиколен от хора, които обичат да си пийват, и аз започнах да пия. Слабохарактерен съм. Алкохолът ми докара болести, обаче. Проблеми с работата и с хората, с които живея. Жена ми заплаши да ме напусне. Разбирам я.

Започнах борбата с моята зависимост към алкохола с капките Алкофитал. Билковите капки се продават в аптеките. Препоръча ми ги една приятелка на жена ми, която помогнала с тях на своя свекър. Още много път има, докато мога да кажа, че съм постигнал пълно изчистване. Доволен съм поне, че разредих запоите, а това е добре за начало.

Михаил Живков от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар