Ани Салич се сприятели с Черната Златка

Ани Салич и Черната Златка станаха приятелки. Това, което сближи и двете дами, е очакваната поява на бял свят на наследника на Злати. Новинарката не само препоръчала на плеймейтката добър лекар, но и успяла да я уреди с консултации и раждане при него.

Георги Стаменов е лекарят, на който Ани Салич се довери и при двете си раждания. Той се слави като един от най-добрите гинеколози в столицата. Тъй като Черната Златка ще роди с операция заради проблема със сърцето, който има, е препоръчително интервенцията да се извърши от топ специалист.

[caption id="attachment_418566" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич ще кръсти отрочето на Черната Златка[/caption]

Помощта на Ани Салич дошла точно като по поръчка на бъдещата майка. Злати в момента е в седмия месец. В началото на есента на бял свят ще се появи нейният първороден син.

В знак на благодарност към Ани Салич, плеймейтката й обещала, че ще я покани да кръсти детето й, пише ПИК. Новинарката очаква с нетърпение появата на бъдещия си кръщелник.

В момента Ани Салич се е отдала на заслужена почивка край морския бряг в Гърция, където наскоро семейството й си купи вила. Компания на Ани Салич прави колежката й Ани Цолова. Напоследък Ани Салич останала без приятелки, шушукат в средите на новинарката. Причината за това е надменното й поведение.