Николета Лозанова не може да се нарадва на най-новата си придобивка

Определено Валери Божинов знае как да глези своята половинка Николета Лозанова. Госпожа Божинова получи невероятен подарък от своя съпруг. Футболистът изненада любимата си с чисто нов Мерцедес. Лъскавият джип е о произведен тази година и струва 200 000 лева.

Валери Божинов заложи на белия цвят. Николета Лозанова не скри щастието си от приятната изненада, която й поднесе нейния съпруг. С усмивка на лице тя се качи в джипа, за да го изпробва, видя Хот арена. Това не убегна на папараците, които запечатаха мига.

[caption id="attachment_418562" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова получи страхотен подарък от Валери Божинов[/caption]

Съпругата на Валери Божинов изневери на стила си и все още не се е похвалила във фейсбук за най-новата си придобивка. От няколко дни тя не е активна в мрежата и не е публикувала нищо. Може би Николета Лозанова е твърде заета да се радва на новия си подарък.

Преди да се сдобие с лъскавия мерцедес, плеймейтката караше джип Порше. Като ценител на луксозните возила Николета Лозанова веднага оцени предимствата на новия си джип.

[caption id="attachment_418563" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова не може да се нарадва на мерцедеса си[/caption]

В момента плеймейтката се е отдала единствено на почивка. Все още не е ясно какво я очаква в професионален аспект от тази есен. Съдбата на папарашкото й предаване засега остава неясна. Едно е сигурно Николета Лозанова няма да заеме мястото на Венета Райкова в Нова тв.