Бони проговори за най-тежките мигове от своя живот

Само за няколко месеца Бони претърпя няколко драматични обрата. Дълго време след като напусна най-успешната музикална компания "Пайнер", тя почти не беше активна по отношение на развитието на кариерата си. Но ето, че сега работи на пълна пара и подготвя издаването на новия си албум.

Бони даде интервю пред журналист на "Шоу", в което беше откровена до болка. На въпроса дали присъединяването й към "Пайнер" има общо с конфликт между нея и Софи Маринова заради песен, Бони отговори, че е човешко да се греши. Тя каза, че се стреми да спазва десетте божи заповеди, но всеки допуска грешки в живота си. Относно Софи Маринова, изпълнителката заяви, че двете са в много добри отношения.

[caption id="attachment_418554" align="alignright" width="300"]Бони Бони изля душата си[/caption]

Преди година съдбата нанесе най-тежкия удар на Бони - отне майка й. Със сълзи на очи изпълнителката заяви, че все още не може да преодолее загубата и много страда. Тя разказа, че дори е снимала майка си в ковчега и често гледала снимките й в телефона си. За съжаление наскоро се наложило апаратът да бъде ремонтиран и последните снимки на майка й били изтрити.

Като дете Бони преживява още един тежък удар. Семейството й не подкрепяло желанието й да стане певица. Тогава Бони потърсила помощ от своя учителка. Чувайки я как пее, преподавателката останала очарована. Тя отишла в дома на родителите на талантливата си ученичка и успяла да ги убеди, че дъщеря им има талант, който трябва да развие.

Учителката дори заявила пред родителите на Бони, че става нейна втора майка и ще й помогне с каквото може. Не след дълго съдбата отнема на Бони единственият човек, който подкрепя мечтата й. Бони отива в дома на учителката си, където я открива мъртва на пода с лежащо върху нея бебе. Преподавателката издъхнала по време на раждането на детето си.

Бони разказва, че са й били нужни цели две години, докато се съвземе от шока, пише БЛИЦ.