Страшно разкритие срива тотално Мария Илиева?!

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова отправи страшно обвинение срещу Мария Илиева!

Все още не е ясно кой стои над побоя на актьора Иво Аръков, но скандално се замесва личността на Мария Илиева. Догадките и предположенията са много, реален извършител все още не е посочен. Припомняме, че звездата от българския сериал „Фамилията” Иво Аръков бе яко ступан от неизвестни извършители в „Манастирски ливади” на 17 юли. Завъртяха се предположения, че бандюгите са поръчани от семейството на Мика Стоичкова, после от приятеля на Иво –Малкия Митко, с когото те са били заедно заради неуредени сметки с мафиоти, спрягаха се още куп съмнения.

Мария Илиева

Мария Илиева ли наистина има общо с боя над Иво Аръков?!

Щерката на Камата Мика Стоичкова е тази, която подозира Мария Илиева. Мика и актьорът от Народния театър имаха бурна връзка, която продължи около половин година. Те бяха много влюбени и имаха планове да заминат зад океана, за да реализират мечтите си. В един момент любовта между двамата се разсъхна и според източници, близки до актьора причината е в родителите на Мика и най-вече на майка й, която виждала в Иво златотърсач и човек, който търси лесни дивиденти и финансово рамо на гърба на известни и доказали се личности, каквато е футболната легенда Христо Стоичков.

След като Иво и Мика се разделиха нова клюка обиколи светския хайлайф. Заговори се усилено, че гласовитата Мария Илиева и актьора Иво Аръков отново са се събрали и дори живеят под един покрив. Двамата имаха преди около три годишна връзка. Доста по-младият актьор е нямал славата и възможностите на съвременното си положение и постепенно певицата и бъдещата звезда на „Фамилия” се разделят. Мария Илиева оставя на гаджето си атрактивни подаръци и финансови средства, с помощта на които младежът отваря ресторант в един от столичните молове.

След като стават гаджета с щерката на Модерния ляв, Мика също влива капитал в заведението на любимия си. Но поради лошия подбор на партньор и неглижиране на задълженията ресторанта от страна на Иво, за буксува. След което последва побоя над Иво. Михаела Стоичкова обаче извади куп компромати срещу Мария Илиева, както и списък на любовниците, с които тя е мачкала чаршафите за да върви към върха.

Мика се зарече да я съди, защото са използвали лика на известния й баща в бездарното според нея парче на Криско и Мария Илиева „Видимо доволни“. Освен това Мика Стоичкова повече от ясно написа в социалната мрежа, че Мария Илиева е организирала атаката над бившето й гадже Иво Аръков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар