Лъсна истинската история за създаването на ХААРП

Лъсна истинската история за създаването на ХААРП
4.5 (90%) 2 votes

ХААРП създаден от разработки на Никола Тесла, крият истината за него и до днес

ХААРП — климатичното оръжие за масово поразяване на света. Преди повече от 60 години един гениален учен прави откритие, което променя световната история. И се превръща в основно оръжие за игрите на власт.

7 януари 1943. Тайни агенти проникват в дома на Никола Тесла и конфискуват изключително ценни негови архиви свързани с теориите му за резонанса. Именно по това време той открива и че земята има естествен електромагнитен резонанс, на който може да се влияе, чрез определена радиочестота! Откритие, което се превръща в опасно оръжие за няколко световни сили.

Официално архивите са унищожени. Неофициално–дълбоко засекретени.

Лъсна истината за проекта ХААРП

Лъсна истината за проекта ХААРП

1993 година, Аляска. Тайна база на военните прави разработки за създаването на климатично оръжие. Официално това е научен експеримент, който по никакъв начин не може да влияе на околната среда. Истината обаче е друга.

Оръжие за масово поразяване

Каквото и да ви говорят, че проектът ХААРП има за цел само да изследва йоносферата, не вярвайте! Истината е, че чрез радиовълни на определена честота може да се влияе на йоносферата, а оттам и на климата. Неофициално световните сили признаха, че разполагат с подобни технологии, когато преди няколко години подписаха договор, с който да не използват климатични оръжия по време на войните си. САЩ обаче не се посвени да посегне към ХААРП във Виетнам, нито след това.

1994 година и програмата Spacecast 2020

US Air Force обявиха още 1994 година, че планират създаване и въвеждане на програма, която да окаже пълен контрол върху климата. И освен това не крият, че искат пълно господство на суша, море и въздух. Амбиции, каквито има и Русия, каквито има и Китай.

САЩ обаче си позволиха да стигнат твърде напред, когато тръгнаха да разрушават озоновия слой с експериментите си с лазерни и химически оръжия. Учени разкриват, че е създаден и проект Prime Argus, който да създава унищожителни земетресения. Явно ХААРП не е единствената опасност, за която да се тревожим, пише lifebg.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Лъсна истинската история за създаването на ХААРП”

 1. Радко Колев

  авг. 07. 2014

  Тъпо. Ако САЩ действително могат да контролират климата, защо не се погрижиха за себе си ? Защо редовно стават жертви на торнада, тайфуни, жестоки бури и какви ли не още природни катаклизми ? Така че не вярвам на идиотизмите на разни кретени.

 2. Камен Кръстев

  авг. 07. 2014

  Доста тъпа и повърхностна статия!

 3. Ivan Nikolov

  авг. 08. 2014

  Не винаги.когато се зъздаде нещо ново, особено с такъв мащаб, може да се контролира! А това, че и американците са също жертви е страхотно оправдание за невинноста им. Нима забравяме доказаните експерименти с психотропни вещества на американците върху собствените им войници във Виетнам?? А "атентатите" в Америка на 11-ти септември?!? Целта …. ??? въпрос на друга тема. С уважение:Иван

Добавете коментар