Никол Станкулова релаксира с любимия си в Банско

Въпреки желанието на Никол Станкулова да опази личния си живот далеч от медиите, папараци разкриха кой е новият й приятел. Само дни след като звездата на Нова тв заяви, че е обвързана и има мъж до себе си, в медиите се появиха снимки на гаджето й.

Очарователната синоптичка релаксира в Банско заедно с любимия. Именно край басейна на хотела тя е била изловена от папараците. Love Style публикува снимка, на която Никол Станкулова е с любимия си. В момента,  в който е заснет кадъра, влюбената двойка спори. Двамата се скарали, след което тайнственият любим на Никол Станкулова решил да охлади страстите и скочил в басейна. След няколко минутно плуване спорът между тях продължил.

[caption id="attachment_418491" align="aligncenter" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова отрече, че приятелят й е богат арабин[/caption]

Папараците на "Love Style" видяха, че Никол Станкулова е тази, която прави първата крачка кум помирението. Красавицата явно е усетила, че е прекалила и е решила да извини на любимия си с целувка.

След скандала, който завършва с помиряване, Никол Станкулова и приятелят й се усамотили под балдахина, пише Хот арена.

[caption id="attachment_418493" align="aligncenter" width="300"]Никол Станкулова Това е гаджето на Никол Станкулова[/caption]

Наскоро името на красивата синоптичка беше замесено в афера с богат арабин. Никол Станкулова отрече тези слухове, заявявайки, че в действителност е обвързана, но приятелят й не е богат арабин, както твърди жълтата преса.