Сергей Станишев се развежда с Моника?

Моника посреща Сергей Станишев на нож всеки път щом се прибере у дома
2

Моника посреща Сергей Станишев на нож всеки път щом се прибере у дома

След като Сергей Станишев сдаде позорно председателския пост в БСП, сега се очертават сериозни проблеми и в личен план.

Запознати твърдят, че Сергей Станишев и Моника са пред развод.
Информацията бе публикувана на сайта pozicia.eu, който твърди, че се позовава на два независими източника.
Оказва се, че Сергей Станишев бил заплашван от съпругата си Моника, че ще го напусне, взимайки със себе си четирите си рожби. Две от тях са от брака й с банкера Венцислав Йосифов, а другите две – от този с президента на ПЕС Сергей Станишев.

Моника посреща Сергей Станишев на нож всеки път щом се прибере у дома
Моника посреща Сергей Станишев на нож всеки път щом се прибере у дома

Моника Станишева не може да преживее последните провали на съпруга си. Тя се жалва, че всичко случващо се около него, я лишава от възможността да печели, както го е правила досега.

Мълвата носи, че напоследък Сергей Станишев бил посрещан от съпругата си на нож. Всеки път, щом се прибере у дома, благоверната му го посрещала с неимоверни скандали.
Стигнало се дори до там, че близки хора от обкръжението на бившия лидер на червените редици да проведат разговор с Моника Станишева, за да я успокоят.
Те твърдели пред разочарованата половинка, че Сергей Станишев ще повтори мандата си като президент на ПЕС през следващата година.
Съпругата на Сергей Станишев не може да преглътне горчивия хап от факта, че стигнал до там да моли почетния председател на ДПС Ахмед Доган да оглави второ правителство на неофициалната тройна коалиция с мандата на БСП.

Нещата загрубели още повече след загубата на БСП на евроизборите, след които Сергей Станишев бе принуден да се откаже от председателския си пост в партията и да стане евродепутат въпреки предишните му категорични уверения, че няма да отиде в Европарламента.
Всъщност Станишев се намира между чука и наковалнята – от една страна недоволната му съпруга Моника, а от друга – старите партийци, които твърдят, че именно половинката му въртяла на малкия си пръст и партията и държавата, пише pozicia.eu.

2 коментара
  1. хм казва

    Семейство от хищници. Вълчицата търси още пари, независимо колко е налапала покрай предишните си далавери.. След като заплашва че ще го напусне, значи е натрупала достатъчно.

  2. Ваня Мавродиева казва

    Това са все ненаядени нагли копелета и курвички.Тая курвичка,колко иска още да ни одере.Мърло,вместо да изчезнеш още драпаш за пари.В Гроба ли ще си ги носиш.ЕБАТИ помиярите.Всички сте за затвора но ТРЯБВА ЧОВЕК ,КОЙТО ИМА СМЕЛОСТ ДА ВИ НАТИКА В,,ЛОВЕЧ,,ИЛИ ,,СКРАВЕНА,,ПРЕДАТЕЛИ.Коя си ти,,МА,,крадло,без МОРАЛ без нищо.4 пишлемета осигурени с НАШИ ПАРИ-НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-КУЧКО-ТРЯБВА ДА НИ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ.Болни мозъци.ИДВА ВИДОВ ДЕН,ако знаеш какво значи-премиершо.Кифла смотана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.