Николай Бареков с нова изгора

Николай Бареков заряза родилата наскоро Мария Календерска. Огнената брюнетка го дари със син. След като напусна законната си половинка Евгения, Николай Бареков го удари на живот. От няколко дни се носи упорит слух, че евродепутатът има връзка с една от претендентките за короната на "Мис България". Това е очарователната Ингрид Цветкова, която омагьоса публиката.

Красавицата потвърди мълвата, че двамата с Николай Бареков са заедно. Тя постоянно публикува в профила си снимки от луксозни почивки, на които се вижда само част от мъжа до нея. Ингрид Цветкова качи фотос, на който се вижда ръката на тайнствения й любим. Това, което се набива на очи е скъпият часовник на нейния избраник.

[caption id="attachment_418479" align="aligncenter" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков има връзка с Ингрид[/caption]

Със същия аксесоар се похвали преди време Николай Бареков. Марковият часовник струва 25 000 лева и повече от ясно е, че много малко хора могат да си позволят подобно скъпо украшение.

От снимките, които публикува огнената брюнетка става ясно, че любимият й не се скъпи и двамата си прекарват много добре. Според източника на Хот арена, който разкри за връзката между Николай Бареков и Ингрид, двамата често отскачат до някой от луксозните хотели в Слънчев бряг, където се наслаждават на любовта си.

[caption id="attachment_418480" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Вероятно мъжът до Ингрид е Николай Бареков[/caption]

Самата Ингрид, която едва ли се интересува от политика, е споделила на стената си във Фейсбук пост от страница на България без цензура в мрежата. Повече от ясно е, че тя и Николай Бареков са заедно.