Наш учен твърди, че Тодор Живков е бил убит

Тодор Живков го „свършиха”. Който е влязъл в Правителствена болница, винаги го „свършват” по този начин” – твърди пред „България днес” акад. Йордан Иванов на 16-ата годишнина от кончината на Тато на 5 август, 1998 г. Акад. Иванов е от малкото българи, които подобно на Ванга и внука на Петър Димков е удостоен с титлата „народен лечител” преди 1989 г. Дълги години той е работил с дъщерята на бившия Първи – Людмила Живкова, както и със службите.

[caption id="attachment_418464" align="alignleft" width="300"]Тодор Живков Дълги години Тодор Живков беше начело на соцдържавата[/caption]

„Ами да му направят ексхумация и истината ще лъсне. Казах ви, той трябваше да умре по-късно, не когато му се случи това преди 16 години” – твърди пред изданието акад. Иванов. Според него той заедно с други лечители и екстрасенси под ръководството на ДС изчистили с енергията си всички болести, от които страдал Тодор Живков. След това задали на организма му програма да работи безотказно до 2012 г. „Не съм лекувал Тодор Живков, защото нямаше болест по себе си. Той не че си „отиде”, ами политиците решиха да го „отидат”. Една седмица полежа в Правителствена болница, приет заради едното кръвно налягане, и си отиде” – твърди акад. Иванов. „Ей така ги „чистят” големите, проверете, че който е лежал в Правителствена болница, не е оживял” – твърди ученият. Тодор Живков почина на 87-годишна възраст.