Родните политици имат сериозни издънки в последните години

Родните политици правят гаф след гаф при това не само в Народното събрание. Народните ни представители се излагат яко и в ежедневието. Показателен пример за това е снимката, на която вече бившият председател на Парламента Михаил Миков се кефи на кючекиня, възкачена върху масата му. Кадърът предизвика сериозен скандал и полемики в онлайн пространството дали е редно един политик да се забавлява по този начин.

[caption id="attachment_418470" align="alignright" width="300"]Родните политици Михаил Миков се кефи на кючекиня[/caption]

Лидерът на Атака Волен Сидеров не остава по-назад от него в "престижната" класация на топ излагациите на родните народни представители. При това националистът прави гаф след гаф "подкрепен" от половинката си Деница Гаджева. Пословични са снимките от различните им екскурзии в чужбина, за които упорито се шушука, че са финансирани с народни пари, тъй като са били отбелязани като служебни командировки.

Няма как да не отбележим и Николай Бареков, който стана за смях с видеото, на което свири на дудук. Кадрите са отпреди бившият шеф на ТВ7 да влезе в политиката, но пък са напълно достатъчни за онлайн потребителите да му лепнат прякора "Дудука".