Ани Салич  и Ани Цолова почиват заедно

Двете журналистки Ани Цолова и Ани Салич, които работеха в бТВ, а сега в Нова тв, станаха първи дружки. Напоследък Ани Салич остана почти без приятелки заради надменното си поведение. Топ новинарката покани колежката си Ани Цолова на вилата си в Гърция, което стана причина за завист сред останалите й колеги в Нова тв.

Това е причината за отсъствието на Ани Цолова. В момента тя е с колежката си Ани Цолова на вилата й в южната ни съседка. Първоначално водещата на сутрешния блок не била склонна да приеме предложението на колежката си, но след като размислила решила да се възползва от поканата.

[caption id="attachment_418425" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич и Ани Цолова почиват заедно[/caption]

Ани Цолова съжалила новинарката, която напоследък остана без приятелки. Тя успяла да склони и съпруга си да уважат поканата на Ани Салич. В момента двете семейства релаксират край морския бряг в Гърция. Това е причината Виктор Николаев да води сам сутрешния блок.

Колегата на Ани Цолова е другият привелегирован да почива на вилата на Ани Салич. Новинарката и Нико Дойнов излезоха в 20-дневен отпуск. През това време ще ги заместват Христо Калоферов и Даниела Тренчева, които вече се върнаха от отпуск, пише ПИК.

 Ани Салич ще прекара по-голямата част от почивката си в Гърция. Семейството й планира и почивка до Италия.