Скандални разкрития за министри от кабинета на Георги Близнашки

Скандални разкрития за министри от кабинета на Георги Близнашки
5 (100%) 2 votes

Лъсна истината за двама от министрите на Георги Близнашки

Излязоха наяве скандални разкрития за двама от министрите от служебното правителство на Георги Близнашки.

Журналистката Велислава Дърева е категорична, че се задава люта битка между „просветения” служебен премиер Георги Близнашки и „непросветения” експремиер Бойко Борисов.
Тя подчерта, че министърът на вътрешните работи от кабинета на Георги Близнашки – Йордан Бакалов не е кибернетик, както бе представен вчера, а машинен инженер със сериозен опит с досиетата.
Дърева разкри истината и за транспортния министър Николина Ангелкова, за която бе посочено, че е възпитаник на Харвард.
Журналистката подчерта, че транспортният министър всъщност е с двуседмичен курс в Харвард на стойност около 10-20 хиляди долара.

Лъсна истината за двама от министрите на Георги Близнашки

Лъсна истината за двама от министрите на Георги Близнашки

Червената журналистка Велислава Дърева коментира в ефира на bTV, че служебното правителство на Георги Близнашки е осребряване на протестърския пърформънс, тъй като в списъка с имената на министрите са Георги Близнашки, Йордан Бакалов, Велизар Шаламанов и Румяна Коларова. Всички те са в директна връзка с ДСБ, ОДС и др, коментира Дърева.

Икономистът Владимир Каролев пък е на мнение, че министрите от правителството на Георги Близнашки, са добре образовани.
Каролев подчерта, че не се познава лично със служебния премиер Георги Близнашки, допълвайки, че е получил като подарък негова книга, която „изглежда интересна”.
Според финансиста, държавният глава Росен Плевнелиев е обмислял доста дълго и в подробности, преди да го посочи за премиер.
Каролев подчерта категорично, че симпатизира на хора, на които е детска мечта да станат министри, пък било то и заемайки тези постове за кратко.
Той вметна, че вероятно тези хора искат да свършат добра работа, искайки да запазят биографията си и извън пределите на България и биха могли да свърша много.

Велислава Дърева пък коментира, че не иска да мисли какъв реваншизъм ще има, визирайки възложената от президента задача към служебното правителство за извършване на ревизия на държавата.
Според нея служебното правителство има за задача да докаже, че за всичко е виновен кабинетът „Орешарски”, друг е въпросът кое е това всичко, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар