Алекс от Поморие може действително да е била убита от мъж, а не от съседката си Атанаска

Разследването за смъртта на малката Алекс от Поморие продължава. Таванът, където беше открито тялото на детенцето, беше разпечатан от разследващите, за да му направят нов оглед. Органите на реда се надяват да открият нови улики, които да потвърдят или пък категорично да отхвърлят твърденията на защитата, че Алекс от Поморие е била убита от мъж. Когото набедената за убийца Атанаска прикрива от страх за живота си.

[caption id="attachment_418364" align="alignright" width="293"]Обвинената за убийството на Алекс от Поморие Атанаска Обвинената за убийството на Алекс от Поморие Атанаска[/caption]

Жената отказва да опише как е изглеждал нападателят и твърди, че го познава само по прякора му. Именно той бил убиецът на момиченцето, след което занесъл тялото му в таванското помещение, обитавана от Атанаска, за да я накара да го скрие. При първоначалният оглед обаче следи за присъствието на втори човек, замесен в зверството, не бяха открити.

Припомняме ви, че малката Алекс от Поморие беше зверски удушена през тази година. Телцето й беше открито на 11 април в жилището на Атанаска Георгиева, предават от БЛИЦ.