Какво се случва: Пореден ТОП водещ аут от Нова телевизия!

Какво се случва: Пореден ТОП водещ аут от Нова телевизия!
5 (100%) 1 vote

Поредното лице изчезва от ефира на Нова телевизия!

Най-вероятно от есента Нова телевизия ще има нови лица. Мотото на шефовете на Нова е да се изчистят от старите представители на предаванията и да се смени изобщо концепцията на телевизията. Защото след като слиза от екран ток шоуто на Венета Райкова „Горещо”, още едно предаване също слиза от екран. От есента по Нова телевизия вече няма да има и предаването на устатия водещ Милен Цветков „Часът на Милен Цветков”. То също се сваля от ефир.

Босовете на Нова телевизия поставили ултиматум на телевизионния водещ да си покачи рейтинга на предаването или повече няма да го има. Той обаче отговорил, че „Часът” е в негледаемо време и освен това на гърба му има турски сериал, който се следи от зрителите с голяма охота.

Нова телевизия

Нова телевизия се разделя с най-вървежните си лица

Предаването не е в ефир още от края на май, като на Милен Цветков му е заръчано да измисли друга концепция за предаване иначе то ще отиде в „нафталина”. На който ултиматум Милен отговорил заядливо, че на него не му плащат за това, това си е тяхна работа и затова той не ще да си блъска акъла за ново предаване или линия на развитие.

В края на краищата Милен е представил своя идея за съвсем ново предаване, но и оттам бил отрязан, гласи най-прясната клюка от коридорите на Нова телевизия. Като на бившият водещ от държавния национален ефир му било заявено, че на този етап неговата идея няма да види бял свят.

Всеизвестна е войната между темпераментния Милен Цветков и неговия шеф в Нова телевизия – Вандов. Негова е идеята Милен Цветков да бъде свален като екранен партньор на Лора Крумова и само тя да остане на екран. Сега старата вражда си има ново измерение. Войната продължава, но пък колеги се питат докога ще е така, щом на прицел е попаднал едно от знаковите имена от ефира.

Не е тайна, че Милен Цветков е близък с един от шефовете на Би Ти Ви. Павел Станчев е бивш директор в Нова телевизия и сега е шеф в конкурентната медия. Той е причината Милен Цветков да бъде възстановен на работа и да води сегашното си предаване, след като беше уволнен като екранен партньор на Лора Крумова и водеше сутрешния блок на „Здравей, България”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар