Мика Стоичкова избухна срещу певицата в социалната мрежа

Известната футболна щерка Мика Стоичкова обяви война на певицата Мария Илиева.

Мика Стоичкова избухна срещу певицата в социалната мрежа. Щерката на футболната легенда на България – Христо Стоичков не престава да защитава бившия си възлюбен Иво Аръков във Фейсбук. Гневният изблик на Мика Стоичкова е насочен към изпълнителката на парчето „Видимо доволни”, пише на страниците си вестник „Монитор“.

[caption id="attachment_418280" align="alignright" width="259"]Мика Стоичкова избухна срещу певицата в социалната мрежа Мика Стоичкова избухна срещу певицата в социалната мрежа[/caption]

Мика Стоичкова написа на стената си, че ако някои хора са „видимо доволни”, то това щастие ще е до време. Футболната щерка определя това като маската, която някои хора си слагат, за да прикрият пошлата си същност пред обществото. Тя е категорична, че вината не може да бъде изкупена само с изрязването на един кадър и подчертава, че за подобно неща се начислява лихва както в живота, така и в съдебна зала. Мика Стоичкова вярва, че истината все някой ден ще излезе наяве и според нея този ден наближава. Вбесената Мика подчертава, че участията под формата на журиране в музикални формати са само един параван, зад който се прикриват бедните душици, за да може да си осигурят медиен имунитет.

Мика Стоичкова подчертава дебело, че в съвсем скоро време ще има разплащане както за наглостта, унижението и безочието, така и за мутренските изпълнения. В края на редовете, показващи гнева й, Мика отбелязва: „На война като на война”. Всъщност всичко идва от там, че Мария Илиева, която ще е част от състава на журито в третия сезон на музикалния формат „X Factor” е старо гадже на Иво Аръков. Именно поради тази причина Мика Стоичкова свързва новото дуетно парче на Криско и Мария Илиева „Видимо доволни” със случилото се между нея и Иво Аръков. При все, че връзката им през 2011 година бе твърде кратка, тя бе изключително съдържателна за Иво Аръков, който успя да извлече всички възможни дивиденти. Повече от очевидно е, че Мика Стоичкова все още не може да преглътне раздялата си с актьора.