Не съм се карал с Лили Иванова – кълне се Драго Чая

„Нямам скандал с Лили Иванова! Това са поредните слънчасали измислици на жълтите медии. Толкова съм засегнат, че не ми се коментират изобщо глупостите, написани в пресата” – заявява пред „България днес” Драгомир Драганов, известен като Драго Чая. „Но все пак искам поне едно нещо да е ясно – като си измислят, поне да напишат истинското име на композитора, с когото в момента работя. А той се казва Калин Димитров, а не Веселин Димитров” – заяви Драганов. В последните седмици се появиха писания, че бившите първи приятели – естрадната прима Лили Иванова и той, отново имат повод за дрязги.

[caption id="attachment_418272" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова Драго Чая Преди десетина години Лили Иванова и Драго Чая бяха доста близки приятели[/caption]

Те идвали от това, че в момента водещият влиза в студио, за да записва нови парчета, дело на композитора Калин Димитров, който пък дълги години работи с естрадната ни звезда. Според слуховете певицата приела работата му с Драганов като предателство и бълвала змии и гущери по техен адрес. Според близки до Лили Иванова самата тя изобщо не се ядосала от факта, че един от любимите й композитори работи с Драго Чая. „Певецът е този, който прави песента” – отсякла естрадната прима. Преди 10 години Драго Чая и Лили Иванова приключиха тихомълком с приятелството си. Двамата все още се поздравяват на обществени места, но вече не са близки – коментира изданието.

Да си припомним една тяхна обща поява на сцената.