Новият премиер Георги Близнашки е семеен от 2006 година

Новият премиер Георги Близнашки, който ще управлява страната ни 60 дни, е семеен от 8 години. Въпреки различията между него и съпругата му Поля, обичта между тях е все така силна, както в началото. Преди да срещне Георги Близнашки, социалист предсказал на бъдещата министерша, че ще срещне мъж, който ще я боготвори.

Поля първоначално не взела думите му насериозно, тъй като вече имала един неуспешен брак зад гърба си. Любовта между нея и Георги Близнашки пламнала от първия миг. Поля е зодия Козирог, а Георги Близнашки - Везни. Той е по-уравновесен, а тя по-импулсивна. Докато Поля обича да почива край морския бряг, Георги Близнашки релаксира най-пълноценно в Родопите.

[caption id="attachment_418258" align="alignright" width="300"]Георги Близнашки Кадър от сватбата на Георги Близнашки и съпругата му[/caption]

Половинката на новия премиер обича шумните компании и да се събира с приятели у дома. Въпреки, че Георги Близнашки предпочита уединението с книга в ръка, той отдавна е свикнал с привичките на любимата.

Двамата са венчали през 2006 година. Освен граждански брак сключват и църковен. Церемонията в църквата е обслужена от покойния вече митрополит Кирил. Поля е религиозен човек и често ходи на църква. Георги Близнашки не може да се похвали със същото. Той не крие, че от години не е влизал в църква.

С усмивка на лице Георги Близнашки споделя, че му е било много по-трудно да напише поканите за сватбата, отколкото текстовете в Конституцията, пише ПИК.