Великобритания за пореден път нападна страната ни заради случващото се по морските ни курорти

Великобритания за пореден път се изказа остро срещу България. И причината този път не са родните емигранти на Острова, а другата редовна тема, разисквана от британските таблоиди. А именно - случващото се в Слънчев бряг и останалите ни морски курорти. Които всяка година биват посещавани редовно от хиляди англичани, предимно в по-млада възраст.

[caption id="attachment_418200" align="alignright" width="300"]Великобритания пак ни емна заради Слънчев бряг Великобритания пак ни емна заради Слънчев бряг[/caption]

От столицата на Англия, Лондон, излязоха с официална позиция, че Слънчев бряг е пълен единствено с проститутки и крадци, които се чудят единствено как да оберат парите на нищо неподозиращите чужденци. Предупреждението идва директно от британското правителство и е качено на официалния им сайт, видяха от БЛИЦ. Английските управници съветват съгражданите си и как да се предпазят от евентуална кражба и нападение.

"Не носете със себе си ценни вещи и избягвайте слабо осветените улици", пишат от министерството. Английските туристи получават съвет и да бъдат особено внимателни когато шофират, тъй като пътищата в България са ужасно състояние, а местата с ремонтни дейности не са обозначени.