Трагедията в Индиго докара рак на майката на една от жертвите

Трагедията в Индиго продължава да взема жертви. Наташа Кабакчиева, майка на трагично загиналата Криси, напусна този свят след тежка битка с рака. Жената разви онкологичното заболяване след като детето й загина при ужасяващото меле пред дискотека Индиго през декември 2001 година.

[caption id="attachment_418197" align="alignright" width="300"]Трагедията в Индиго уби седем деца Трагедията в Индиго уби седем деца[/caption]

Именно Наташа Кабакчиева беше жената, която организира почернените майки в нещо като комитет и беше техният официален говорител. Освен това Наташа се занимаваше с организацията на цял куп инициативи в памет на нелепо загиналите деца като кросове и състезания. В памет на дъщеря си Кристина пък зачернената майка се занимаваше и с набиране на средства в помощ на деца-таланти.

Самата Криси е притежавала изумителен певчески талант и е печелила редица конкурси приживе, припомнят от "24 часа". Тъжната ирония е, че погребението на Кабакчиева ще бъде тази сряда - 6 август. На тази дата трагично загиналото й дете трябваше да навърши 26 години, но остана завинаги на 13.

Припомняме ви, че на 21 декември 2001 година седем деца загинаха след като бяха стъпкани до смърт на заледено стълбище пред дискотека Индиго.