Сестрата на Илия Павлов - Славка, беше зверски заклана заедно с невръстния си син

Убийцата на сестрата на Илия Павлов остава зад решетките. Съдът в американския щат Вирджиния отказа да отмени доживотната присъда на Наталия Лешченко-Уилсън заради зверското й деяние. Молбата на адвоката й не беше уважена, въпреки че юристът се опита да изкара, че по време на първото дело са били допуснато груби нарушения.

[caption id="attachment_418187" align="alignright" width="300"]Убийцата на сестрата на Илия Павлов Убийцата на сестрата на Илия Павлов[/caption]

Самата Лешченко-Уилсън обаче доброволно е признала пред прокурор, че е убила сестрата на Илия Павлов и невръстния й син. Убийцата го е направила с цел да се отърве от смъртната присъда и наказанието й да бъде доживотен затвор, научиха от БЛИЦ.

Припомняме ви, че сестрата на Илия Павлов - Славка Найденова, беше открита мъртва ба 2 февруари 2010 година в дома си в САЩ. Освен нея беше убит и 8-годишният й син Пол. По телата на двамата е имало над 50 прободни рани, а гърлата им са били прерязани. В ръката на Славка полицаите са открили сноп коса, която разследването е доказало, че принадлежи на Наталия.

Която пък е първата съпруга на мъжа на Славка - Лестър и зверството е било провокирано от ревност.