Елен Колева зарязана от Майонезата

Гласувайте за статията

Елен Колева и Майонезата отново се разделиха

След раздялата от близо две години, Елен Колева и Александър Найденов, по-известен като Майонезата, се събраха и заживяха заедно. Поредната им раздяла отново е факт. Елен Колева е била забелязана да напуска жилището, в което живее с Майонезата. Красавицата изглеждала разстроена и доста притеснена. Тя носела куфар със себе си. ПИК научи, че скандалът между Елен Колева и нейния любим е бил повече от жесток и тя дори не успяла да събере всичките си вещи.

Дали и този път драмата между тях ще се превърне отново в люта престрелка, в която всеки вади компромат срещу другия. Това не е първата раздяла между Елен Колева и Майонезата. Най-дългият период, в който те бяха разделени, продължи две години. През това време двамата не пропускаха възможност да извадят кирливите си ризи наяве.

Елен Колева

Елен Колева напусна дома на Майонезата

Наскоро тръгна слух, че Майонезата е уредил любимата си на длъжност в театъра. Какво ще се случи с нея след раздялата им, дали Елен Колева ще запази поста си или ще загуби и него, можем само да парвим догатки.

Преди няколко дни жълата преса съобщи, че красавицата е бременна и най-после ще зарадва майонезения бос с наследник. Зложелатели коментират, че Елен Колева е забременяла, за да върже Александър Найденов и да си подсигури бъдещето, което в последно време изглежда все по-несигурно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар