Нова порция скандални разкрития за Веселин Маринов

Преди време медиите гръмнаха със скандално разкритие за Веселин Маринов. Оказва се застаряващият певец не само си пада по малки момиченца, но и успява с лекота да примами по привлекателните от тях. "Всеки ден" научи, че Веселин Маринов обикновено набелязвал не по едно, а по две момчета, с които прекарвал бурна нощ. Най-често тримата се отравяли се към някой от столичните хотели, намиращи се на Лъвов мост.

Веселин Маринов набелязвал "жертвите" си най-често по време на мач или концерт. В схемата обикновено били замесени и гардовете му. След като певецът си набележи две момичета от публиката, винаги изпращал при тях някой от гардовете си.

[caption id="attachment_418113" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Веселин Маринов лъсна в скандална афера[/caption]

Гардът обяснявал на малките момиченца, че Веселин Маринов го кани зад кулисите. След това изпълнителят им казвал, че те са избрани от него да се разходят с джипа му из нощна София. Наивните момиченца приемали с радост поканата на изпълнителя.

Нощната разходка винаги приключвала в някой от столичните хотели, който се слави с неособено добро име, заради посетителите си. Неведнъж Веселин Маринов е бил засичан да излиза от там с по две момиченца, които най-често успявал да прилъже на концертите си.

Веселин Маринов отдавна се слави като мъж, който не успява да остане верен на жената до себе си, пишат от Новини.бг.