Бившата на Николай Бареков се нарежда сред най-богатите българки

Бившата съпруга на Николай Бареков се нарежда в класацията на най-богатите дами у нас. Евгения Барекова ще се сдобие със завидни материални придобивки след развода си с младия политик. Според действащото у нас законодателство, след развода ще получи половината от собствеността и парите в банковите сметки на Николай Бареков, придобити по време на брака.

Част от активите на евродепутата са и две водноелектрически централи, струващи милиони левове. Зад реализирането на тези мащабни проекти стоят именно две от фирмите, собственост на съпругата на Николай Бареков.

[caption id="attachment_418090" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Бившата на Николай Бареков влиза в класацията на най-богатите българки[/caption]

Политикът разполага и с имот от 880 квадратни метра жилищна площ, както и с вила в Бояна. Всичко това, както и парите, които държи на влог в банка, той ще подели със своята съпруга. Евгения ще получи половината от имущественото и финансовото състояние на Николай Бареков.

След като медиите гръмнаха с вестта, че двамата се развеждат, Евгения Барекова потъна вдън земя от срам. Едва ли срамът й ще продължи дълго, особено след като види постъпленията в банковите й сметки след развода, пише Хот арена.

Както вече стана ясно, Николай Бареков има втори син от Мария Календерска. Веднага след като тя го дари с наследник, той подаде молба за развод. Досега единствената пречка за Николай Бареков и новата му любима беше съпругата на евродепутата, която категорично отказваше да му даде развод.