В пиянство и безделие ми мина живота!

Пиянство и слабохарактеност са лоша комбинация
0

Бях нормален човек, с нормален живот и ненормално пиянство

Пиянство и слабохарактеност са лоша комбинация
Пиянство и слабохарактерност са лоша комбинация

Имах си семейство, къща деца. Сега къщата е празна, семейството го няма, а децата отдавна си намериха своя път. Започнах да пия от скука, да подражавам на разни хора. Работата ми беше такава, че трябваше да се демонстрира стандарт, бях началник на един цех в едно неголямо предприятие, в което повечето работници бяха роми. Какво, как – що – не е важно. Подробностите няма да променят нищо. Все още работя там, но сега се дистанцирах от старите си приятели. Осъзнах, че животът ми не може да преминава така. Да, работата е важна печели се добре на фона на онова, което сега се случва в държавата, но за какво са ми тези пари? Сам съм като куче, а съм на 47 години. Алкохолът не успя съвсем да съсипе здравето ми, изглеждам добре, не съм и чак толкова прост, но явно не съм и чак токова умен, щом позволих на едно пиянство да съсипе това, което съм градил с години.

Сигурно има и други хора като мен, в моето положение. Може и по-зле от мен да са, но аз не искам повече да продължавам по този начин. Разбрах, че пиянство и слабохарактерност са лоша комбинация.

Сега се опитвам и правя всичко възможно да поправя стореното и да откажа алкохола. Спрях да пия. Много трудно беше. Почти пет години се мъчих. Почвам, спирам, пак почвам, пак спирам – голям срам. От няколко месеца съм се закотви на едно положение. Взимам капките Алкофитал. Те са капки за ограничаване на алкохола, защото като ги пия и ми става лошо. Билките в тях предизвикват непоносимост.

Все още съм объркан и нестабилен, но се чувствам по-добре. Имам някакво вътрешно усещане, че ще се справя този път, защото просто вече няма накъде!

Николов от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.