Волен Сидеров има къса памет

Волен Сидеров избухна, коментирайки твърденията, че той е златният пръст на правителството в оставка. Лидерът на партия АТАКА пусна репортаж в ефира на собственото си предаване по телевизия "Алфа", което според него обяснява най-точно ситуацията и неговото отношение към правителството на Пламен Орешарски.

В предаването на Волен Сидеров беше излъчено изказването на случайна гражданка, която му благодари, че е създал обстоятелства за съществуването на най-доброто правителство в историята на България за последните 25 години. Волен Сидеров е категоричен, че казаното от гражданката отговаря напълно на истината. Той заяви, че никога не е подкрепял това правителство, а просто е създал благоприятни обстоятелства за неговото съществуване.

[caption id="attachment_418044" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Волен Сидеров захапа ГЕРБ[/caption]

Атакистът отрече и твърдението, че той е златният пръст на правителството Орешарски. Може би паметта му е твърде къса и той забрави, че именно неговият златен пръст осигури кворум и крепеше правителството, което от самото начало беше обречено на провал.

Волен Сидеров заяви, че той е истински мъж и това е причината винаги да отговаря остро на нападките срещу него, пише ПИК. Той разкри, че Бойко Борисов е виновен за наводненията в Мизия, тъй по време управлението на неговия кабинет е бил подписан договор за почистване на трасетата в района. Но въпреки това работата не била свършена, а парите са били прибрани от фирма близка на ГЕРБ, заяви Волен Сидеров.