Денис Ризов нападна остро продуцента най-вече заради отношението му към Наталия Симеонова

Денис Ризов се нахвърли доста остро върху Маги Халваджиян. Бившият съпруг на Наталия Симеонова нарече в прав текст продуцента "Тъпак". И причината е именно отношението на арменеца към водещата. Както знаете, Халваджиян се обиди жестоко на Наталия след като тя се отказа да води "Море от любов" и прие да прави "Предай нататък".

[caption id="attachment_417995" align="alignright" width="300"]Денис Ризов защити бившата си съпруга Денис Ризов защити бившата си съпруга[/caption]

Това се случи по времето, в което Халваджиян и екипът му напуснаха бТВ с гръм и трясък. Вместо да го последва обаче, Наталия остана в медията. Това никак не се хареса на продуцента и той обяви, че вече не желае и да чува за Симеонова.

Гръмките му изказвания пък подразниха Денис Ризов, който, както знаете, дълги години беше женен за водещата. И с която и до днес са запазили приятелските си отношения. Освен, че окачестви колегата си като тъпак, Ризов обяви, че причината за отношението на Маги към Наталия е продиктувано от факта, че продуцентът на "Господари на ефира" като цяло е потиснат на тема жени. Въпреки, че външно не го показва, научиха от БЛИЦ.