Фенове на „Левски” скачат срещу Илиана Раева и Наско Сираков

Инцидентът със сините запалянковци се случил по време на представянето на книгата на Илиана Раева за легендарния футболист във Велико Търново. За това се оплака лично треньорката по художествена гимнастика на профила си във Фейсбук. „Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на „Левски” да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий” – написа тя в социалната мрежа. Във Велико Търново, на промоцията на книгата „Наско Сираков – Единакът” семейството ни преживя пореден опит за дискредитиране – оплака се Илиана Раева. Феновете се държали брутално и предизвикателно и великотърновци напуснали събитието възмутени.

Шефът на националния клуб на феновете на „Левски” Владимир Владимиров-Гугутката също е бил там.

[caption id="attachment_417956" align="alignleft" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева на представянето на книгата за Наско[/caption]

„Бяхме във Велико Търново при нашите приятели от местния клуб, когато разбрахме, че Илиана Раева и Наско Сираков ще са в града. Отидохме да видим какво ще се случва. Категорично заявявам, че заплахи и подобни неща не е имало. Имаше един мъжки разговор на феновете с Наско, в който г-жа Раева постоянно се месеше. Нещо, което не й отива на постиженията и положението” – коментират Владимиров. Той добави, че ултрасите са заснели с камера събитието, защото са се притеснявали, че Илиана Раева може да ги набеди в най-различни неща. Те са готови да предоставят записа на медиите. Видеото вече е качено в световния канал за видеообмен Ютюб и досега има над 12 000 гледания. Да видим заедно каква е истината.