Петя Буюклиева на нож с Орлин Горанов: Лъжец!

Петя Буюклиева на нож с Орлин Горанов: Лъжец!
5 (100%) 1 vote

Петя Буюклиева нападна остро колегата си заради победата му на „Бургас и морето“

Петя Буюклиева скочи много остро на колегата си Орлин Горанов, наричайки го в прав текст лъжец. Певицата изказа негативното си мнение по адрес на бившата си дуетна половинка след края на популярния песенен конкурс „Бургас и морето“, където Горанов спечели наградата на журито с песента си „Импресия“.

Петя Буюклиева нападна Орлин Горанов

Петя Буюклиева нападна Орлин Горанов

Според думите на Петя Буюклиева обаче това се е случило с измама, тъй като баладата никога не е била сред избраните 12 песни, преминали първото отсяване. Орлин Горанов твърди, че парчето му е било дисквалифицирано само първия път заради регламента, според който никой изпълнител или автор не бива да участват с повече от една творба. Колежката му окачестви тези му твърдения като абсолютна лъжа и да не подвежда медиите с грешна информация.

Нещо повече, Петя Буюклиева е категорична, че Горанов трябва да върне както статуетката за победата си, така и петте хиляди лева награда, тъй като те не му се полагали, научиха от БЛИЦ. Изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена“ заяви още, че конкурсът тази година е бил пълна пародия и съжалява, че изобщо се е включила с участие в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара to “Петя Буюклиева на нож с Орлин Горанов: Лъжец!”

 1. народа БЪЛГАРСКИ

  авг. 02. 2014

  Тая комунистическа „певица“ има самочувствие до небето само защото е лакей на Бесепето. Иначе като певица е кръгла нула – пищи като заклана !

 2. зизу

  авг. 02. 2014

  Кога е била дуетна половинка на Орлин Горанов?! Като пишат нека малко си проверяват информацията !

 3. Тая луда,която бие мъжа си,а той по-луд ,че я търпи толкова години.

 4. Kalina Georgieva

  авг. 03. 2014

  Независимо от всичките приказки, изказани по адрес на Орлин Горанов, Петя Буюклиева не може да се мери с него нито по гласови данни, нито по излъчване, нито по популярност.

 5. Митко Димитров

  авг. 03. 2014

  Орлин Горанов , вече „фъска“. Да спира да се излага, че напълно се е изхабил. Ще ми ходи да се конкурира с млади хора. Идиот!

 6. Иван Арабаджиев

  авг. 03. 2014

  Браво Петя! Това, което другите наричат с грозни имена, аз го наричам смелост и прямост! Кажи им го в очите. Всички музикални формати са подкупни.

Добавете коментар