Срам: Фирканата Андреа не може да се качи на сцената!

Андреа се накърка до козирката
0

Андреа няма да стигне далеч, ако продължава в този дух!

Изцепките на поп фолк дивата Андреа нямат край. Възмутени нейни фенове се оплакали, че певицата се появила добре почерпена в столично заведение наскоро. Любимата на националния шампион по бокс Кубрат Пулев трудно синхронизирала движенията си. Тя отишла на поредното си участие пред почитателите си добре почерпена, което взривило с отрицателен знак аудиторията. Слушателите й най-вероятно били повече от примерни ученици в елитна гимназия и искрено се възмутили от постъпката на русото изкушение.

Възмутените фенове видели как певицата на „Пайнер” с огромен труд се качила на сцената. Оттам тя размятала коси и ръце и била през повечето време некоординирана в движенията си.

Андреа
Андреа се накърка до козирката

Ако не с песните си, поп фолк изпълнителката е известна с многобройните си изцепки. Дивата отдавна страда от манията да се олива и то тотално. Андреа отново се беше почерпила порядъчно, когато в столично заведение хвана микрофона от грешната страна. Да се олива с алкохол и с поведение, недостойно за звезда като че ли се превърна в патент за Андреа. С една от постъпките си тя тотално отврати феновете. Тогава тя се появи черна като негър в тялото, а лицето й сияеше бяло. След всяко едно появяване из клубове или чалготеки, Интернет пространството се залива с коментари от поведението на певицата Андреа.

То не беше фотошоп, то не беше изцепки, то не бяха простотии, коментират дори и тези, които я харесват. На последното си участие чашата на търпението на зрителите преляла отвсякъде. Защото освен, че се явила порядъчно почерпена, Андреа започнала да ръси неприлични думи, отправени към мъжката част от посетителите на нощното заведение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.