Десислава обезумя напълно заради по-младото си гадже

От близо две години попфолк певицата Десислава се носи на крилете на любовта с по-младия от нея ММА боец Зарко. Изпълнителката, която упорито оказваше да надене брачните окови, вече е готова дори да се венчае за любимия си. Десислава загуби ума си по Зарко, коментират запознати.

Любовта й към вече преминава границите на разумното и се е превърнала в истинско безумие. Десислава е готова дори да се откаже от единствения си син, за да не загуби Зарко. Тя търси начин, по който деликатно да се отърве от единствения си наследник. Изпълнителката дори е решила да изпрати Майки зад граница. Тази есен той ще бъде седмокласник и знаменитата му майка вече е решила да ги изпрати при баща му в САЩ.

[caption id="attachment_417881" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава готова на всичко за по-младото си гадже[/caption]

Десислава, която до вчера не искаше и да чуе за мъжа, причинил и толкова много болка, се оправдава с това, че иска Майки да тръгне по правилния път и най-доброто място да завърши образованието си е Америка.

Десислава е готова да създаде семейство със Зарко и мечтае за второ дете от него. За да си подсигури семейно щастие, Десислава е готова на всичко, включително и да се раздели със сина си, за когото се грижи сама вече 13-та година.

Тази есен изпълнителката ще се изяви като жури в "Гласът на България". Много от колежките й завиждат и не могат да преглътната факта, че Слави Трифонов е предложил на нея да бъде жури в конкурса, пише ПИК.