Илиана Раева проплака във Фейсбук

Илиана Раева е потресена от случилото се преди няколко часа. Късно снощи тя сподели във Фейсбук, че заплашват семейството й. Бившата гимнастичка и настоящ политически лидер заяви, че съпругът й е бил атакуван от ултраси на "Левски" по време на промоцията на книгата си в заведение във Велико Търново.

Посещението на ултрасите в старопрестолната ни столица съвпаднало случайно с промоцията на Наско Сираков. Илиана Раева сподели, че те са се държали неприлично със съпруга й се оправили заплахи към семейството й. Тя каза, че в атаката срещу съпруга й са били използвани гнусни лъже не само по негов адрес. Ултрасите се опитали да опетнят и името на Илияна Раева, забърквайки я в гнусните си лъжи.

[caption id="attachment_417860" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева е потресена[/caption]

Грозната атака срещу семейството на Илиана Раева е била заснета от инициаторите й, пише тя във Фейсбук.

Бившата треньорка разказва, че голяма част от възмутените фенове на съпруга й напуснали заведението преждевременно. Тя призова хората, които за заснели гризната атака срещу Наско Сираков да пуснат пълните записи в нета, за да се запознае обществото със случилото се.

Илиана Раева благодари на всички, които ги подкрепят и припомни своите постижения и заслуги за развитието на спорта у нас, както и тези на съпруга си.

Илиана Раева заяви, че много скоро тя и Наско Сираков ще напишат отворено писмо до всички медии, пише ПИК.