Удар в десятката: Нети скандализира с изказване!

Нети скандализа пуританите и злите езици
0

Нети се изцепи в типичния си непукистки стил!

Ще продължавам да се пека без бански на плажа. Това изстреля пеещата актриса Нети, половинката на Дони. Красавицата бе щракната от любопитни папараци на скалист плаж във Варвара. Тя бе свалила горнището и долнището на банския си и се радваше на топлото слънце и ефирния морски бряг.

Дългокраката хубавица обича така да разпуска под топлите слънчеви лъчи. Макар снимките й да обиколиха Интернет пространството, певицата бе категорична, че ще продължи така да се излага под слънчевите лъчи. Стегнатото й тяло обра овациите на потребителите на нета. То беше далеч по-привлекателно от това на Марта Вачкова. Актрисата също обича да се показва на слънцето без бански, но формите й далеч не предизвикаха такова любопитство и екстаз, както стегнатата фигура на Нети.

Нети
Нети скандализа пуританите и злите езици

Според булевардната клюка Нети и Дони си взели бавачка на морето, която да се грижи за три годишната им дъщеричка, а те спокойно да се отдават на почивката. И двамата музиканти, всеки на страницата си в социалната мрежа отрече този слух. Те заявиха, че наистина са от дълго време на морето, но са тримата, заедно са и се грижат един за друг. Така им е добре. Нети също допълни, че не се срамува от това, че се пече без бански на плажа, а така й е удобно и е добре, чувства се превъзходно. През летните месеци двамата имат съвместни участия в страната. Есента Дони заминава на турне зад океана за два месеца, в Америка. През ноември Дони и групата му ще изнесе голям концерт в зала „Арена Армеец”.

Единственото, от което недоволствала Антоанета Добрева, по-известна като Нети, че по родното ни Черноморие не са останали незастроени и самотни плажове, където спокойно и необезпокоявано да захвърлиш банския.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.