Страшен скандал: Записаха нечувани зверства в детска градина! (ВИДЕО)

Страшен скандал: Записаха нечувани зверства в детска градина! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Нечувани зверства към децата в детската градина вдигнаха на крак цялата държава!

В детска градина в Румъния здравата бият деца. Това се видяло на записи на охранителни камери. Учителките в детското заведение здравата шамаросвали непослушковците, които не искали да си лягат за следобеден сън. Децата били налагани и по други поводи, ако нещо не изпълнявали, както им нареждали техните преподаватели.

Малчуганите в тази детска градина получавали здрави шамари и ако отказвали да си изядат порциите и по много други поводи. От проверката се установило, че детската градина е незаконна. Тя не била вписана в регистрите на Министерството на образованието в съседната ни страна. След като изгледали видеото родителите на децата от детската градина, които всеки ден получавали шамари от възпитателите си, решили да заведат дело срещу насилниците.

детска градина

Страшни издевателства в детската градина, страната гръмна

Още през далечната 1948 година в Румъния се забранява със закон да се бият деца. Домашното насилие над малчуганите е табу и в къщи, в домашни условия през 2004 година. Въпреки това Румъния е една от страните, в които боят на деца се счита за нещо нормално. Над 12 на сто от анкетираните не виждат нищо нередно в това да налагат своите наследници с цел превъзпитание.

Коментарите от сцените на насилието в незаконната детска градина също били различни и давали превес на шамарите. Повечето от потребителите на социалната мрежа не откривали нищо нередно в това да се бият децата от техните учители, ако са непослушни. Някои от тях дори заявили, че това не е чак толкова голямо престъпление и насилието е малко преувеличено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар