Безсъние мъчи Михаела Филева

Определено нощният живот не се отразява никак добре на Михаела Филева. Изпълнителката страда от хронично безсъние. Тя сподели, че често й се случва да спи едва по 4-5 часа за едно денонощие. Това се отразило зле не само на здравословното, но и върху психическото й състояние. Недоспиването предизвиква раздразнителност.

Михаела Филева разказва, че безсънието се отразило зле и на външния й вид. Освен, че станала по-раздразнителна, умората се изписала и върху лицето й. Михаела Филева разкри, че на моменти се е плашела от образа си в огледалото, виждайки тъмните кръгове под очите си. Притеснената изпълнителка била принудена да посегне към хапчетата за сън, които обикновени лекарите предписват на пациенти в по-зряла възраст.

[caption id="attachment_417785" align="alignright" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева страда от безсъние[/caption]

Михаела Филева разказва, че откакто приема хапчета за сън, няма проблеми и се чувства добре, пише Хот арена.

Наскоро изпълнителката проговори в свое интервю за личната драма, която беляза живота й завинаги. Тя разкри, че бащата й я изоставил като малка и майка й я отгледала сама. Михаела Филева каза, че откакто е известна, биологичният й родител прави опити да се свърже с нея чрез приятелите й.

Михаела Филева е категорична, че не желае да се вижда с баща си, тъй като според нея той няма моралното право да я търси след толкова години. Младата певица сподели, че дължи всичко, което е постигнала на своята майка, която е била неотлъчно до нея и винаги я е подкрепяла в трудните моменти.