Потрес: Волейболистка хвърчи от отбора, защото е… красива!

Потрес: Волейболистка хвърчи от отбора, защото е… красива!
5 (100%) 1 vote

Гонят волейболистката Сабина от отбора, защото била красива – потресаващо!!!

Сабина Алтинбекова е на път да се прости с волейбола. Оказа се, че красивото лице и спорта не са съвместими. Като категории, поне тока е в националния тим по волейбол в Казахстан. Причината красивата национална да бъде аут от тима е завист. На нейните колежки, които никак не я харесвали заради миловидното лице и заради феновете й, които само нея следели на мача и искали от нея автографи.

Това действало като смъртоносен бич на останалите момичета и хвърлило в размисъл треньора им. 18-годишната красавица волейболистка била голям проблем, тъй като почитателите на спорта и отбора гледали само нея и това предизвикало вълна от негативизъм у останалите й съотборници. Затова треньорът Нурлан Садиков замислял да я изолира от отбора и играта и да й съобщи повече да не играе.

волейболистка

Волейболистката Сабина ще бъде изгонена от националния тим, защото е красива?! Що за абсурд е това?!!

Това решение обаче тренера не бил взел окончателно, а се двоумял какво да предприеме. Причината да възприеме някаква позиция била, че той работи с отбор, а не с отделен играчи и затова най-вероятно ще предприеме този ход.

Все пак напрежението трябва да бъде парирано по някакъв начин и затова ролята и отговорността на треньора в този парадоксален случай е огромна. Но под видеото на играта на тима и специално на волейболистката се изписаха всякакви коментари, но един от тях може би е на-подходящ за ситуацията. А той е, че треньора на националите не трябва да смени Сабина, а останалите девойки, които не виждат от завист.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар