Алисия притесни близките си: Какво се случва с нея?!

Алисия притесни близките си: Какво се случва с нея?!
5 (100%) 1 vote

Какво се случва с Алисия – дори Ники Михайлов е в недоумение!

Новата визия на поп фолк певицата Алисия предизвика присмехулна вълна от вечната й врагиня Николета Лозанова на страницата й във Фейсбук. Двете жени на един и същи мъж, футболиста Валери Божинов продължават да се надцакват и да не мирясват една към друга. Николета, освен да се перчи с възможности и имане, винаги държи под прицел бившата на съпруга си, от която Алисия си има малкия Валерко.

Всеки един засечен дефект от плеймейтката набъбва до застрашителни размери така, че в края на краищата Алисия бива одумвана, все е едно е някаква сценична карикатура. Но не само моделката НиЛо, а и феновете й никак не били доволни от последните превъплъщения на Аля. Тя по-скоро е заприличала на занемарена средностатистическа жена в златната си възраст, отколкото като идол на младите. Алисия преди се славеше като една от най-модерните певици и не се показваше никъде, ако всичко по нея и тялото й не е в ред.

Алисия

Алисия никога не е била толкова небрежна към себе си, какво се случва?!

Но в последно време тя доста се позанемари, категорични са дори и тези, които я обожават. Певицата не само трупнала доста килца, ами и целулита, който й напирал отвсякъде Алисия не правила никакво усилие дори да прикрие.

Дрехите, с които пеела в заведенията също били под всякакви критика. Алисия не се стараела нито в облеклото, нито във визията си и това много смущавало нейните почитатели.

Певицата пък се оправдавала с това, че пеела в не толкова реномирани заведения и затова нямало защо да се старае нито с облеклото си, нито с перфектна визия. Поради тази причина Алисия нямала никакво намерение да си пръска парите по супермодерни рокли, както и да се харчи за модерни прически.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар