Скандал: Стефан Диомов обиди паметта на Гого от „Тоника“!

Скандал: Стефан Диомов обиди паметта на Гого от „Тоника“!
5 (100%) 1 vote

Постъпката на Стефан Диомов стана повод за поредния скандал, този път с право!

Скандали отново раздраха традиционния певчески конкурс „Бургас и морето”. Този път поводът не беше наградата на победителя. Никой не е оспорвал победата на уникалния български поп и оперен певец Орлин Горанов. Проблемът беше Стефан Диомов.

Ябълката на раздора се оказа един от организаторите на конкурса Стефан Диомов. Композиторът не споменал с едноминутно мълчание паметта на Георги Найденов от „Тоника” и вдовицата му била бясна. Ева Найденова след като видяла сценария и установила, че няма и намек за споменаване на паметта на съпруга й, толкова се разстроила, че дори била готова да бойкотира конкурса и формация „Тоника” да не участва в него, защото паметта на мъжа й била опетнена.

Стефан Диомов

Ева е страшно обидена от незачитането на паметта на Гого, което Стефан Диомов показа

След като видял накъде отиват нещата Стефан Диомов решил да парира неудобната ситуация. Не е тайна, че има студена война между Стефан Диомов и групата му от миналото „Тоника”.

Припомняме, че преди известно време войната между формацията й нейния създател приема колосални размери. Стефан Диомов не беше допуснат до погребението на Гого. Той бе категоричен, че в групата ненавиждат Ваня Костова, която се отцепи заради таланта й и това, че умее много добре да пее. После Ева Найденова нарече Стефан Диомов бяло петно в нейния живот. Композиторът не остана длъжен на нападките и официално забрани на формация „Тоника” да изпълнява неговите песни.

Но накрая Стефан Диомов прави отново крачката, като след куп извинение споменава името на Гого. Мирът се възцарява и успява да се запази, като формацията остава да участва в конкурса.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Скандал: Стефан Диомов обиди паметта на Гого от „Тоника“!”

  1. присъстващ на фестивала

    юли 30. 2014

    Пълни измислици, долни лъжи, пълни простотии. Престанете да си измисляте несъщуствуващи проблеми и да създавате интриги.

Добавете коментар