Невероятно: Вижте по кого се увлече Глория!

Невероятно: Вижте по кого се увлече Глория!
5 (100%) 1 vote

Глория успя да шашне колежките си с новото си влечение!

Поп фолк певицата Глория е обхваната от нова мания. Глория се е пристрастила към учението на бялото братство. Кралицата на лекия жанр в българската музиката вече благоговее пред учението на Петър Дънов. Гласовитата русенка толкова се е вдала в думите на Учителя, че ги повтаряла непрекъснато като някаква мантра, твърдят близки до звездата.

Певицата на „Пайнер” толкова се е запалила по това учение, че наскоро е изкачила Седемте езера в Рила планина. След като се върна от турнето си в Америка, Глория коренно се промени. Не външно, а нещо се случи с вътрешния й мир. Тя тотално е решила да загърби досегашния си начин на живот, дори иска да поизостави кариерата си в името на изконните човешки добродетели, свидетелстват близки до певицата. Желанието си тя показвала, като все повече четяла и то с увлечение книгите, посветени на Петър Дънов.

Глория

Глория ще става дъновистка – чудо!

Учителят тя издигнала в култ и категорично била решила в средата на месец август да посети отново Рила. Глория искала да участва в сбирката на Бялото братство и да изпълни заедно с тях танца паневритмия.

Въпреки трудния маршрут, Глория успяла да достигне и до последното синьо езеро в Рила. Изпълнителката заявила след това, че походът наистина бил труден, но си заслужавало усилието. Там, на върха тя усетила чудодейната сила, която извира от недрата на планината и специално от това място.

Въпреки умората, Глория била препълнена с виталност и неподозирана енергия. Това, че мястото е магическо Глория потвърдила и с обстоятелството, че заради похода за първи път е сменила високите токчета с обувки за катерене в планината. Певицата била толкова нахъсана след това, че нямала търпение отново да посети сините езера на прекрасната ни планина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Невероятно: Вижте по кого се увлече Глория!”

  1. chalgarche

    юли 30. 2014

    narkoticite q karat da wyr6i gluposti.s

Добавете коментар