Компроматът на Николай Бареков срещу Бойко Борисов може да се окаже пагубен за политическата кариера на журналиста

Компроматът на Николай Бареков срещу Бойко Борисов може да изяде главата на журналиста. Съвсем буквално. Специалистът по право Константин Симеонов направи задълбочен анализ на случващото се между лидерите на двете партии - България без цензура и ГЕРБ.

[caption id="attachment_417664" align="alignright" width="300"]Компроматът на Николай Бареков срещу Бойко Борисов Компроматът на Николай Бареков срещу Бойко Борисов[/caption]

Адвокат Симеонов е категоричен, че МВР трябва да направят проверка на информацията, разпространявана от Николай Бареков, а също и да се направи експертен анализ на документа, който бившият шеф на ТВ7 размятква в медийното пространство от няколко дена.

Факт е обаче, че подобен анализ ще докаже едно от двете неща - или, че Бойко Борисов действително има връзки с ъндърграунда на страната, или че Николай Бареков е лъжец. Което със сигурност ще съсипе старателно граденият му имидж.

Припомняме ви, че в началото на тази седмица компроматът на Николай Бареков срещу Бойко Борисов предизвика истинска война в медиите. Лидерът на ББЦ показа книжа от архива на МВР, според които бившият премиер е бил ключова фигура в разпространението на наркотици от Латинска Америка в началото и средата на 90те години, предават от БЛИЦ.