Тежка семейна драма тормози Ани Цолова

Тежка семейна драма изживява една от най-известните водещи в родния ни ефир - Ани Цолова. Оказва се, че съпругът й не е мъж за пример. По-възрастният от нея Васил Мичев - Графа залита по чашката. Пиянските му запои са всекидневие и от тях страда не само Ани Цолова, но и сина й Калоян.

Определено малчуганът е най-потърпевшия в тази ситуация, тъй като често оставал без родителски надзор, научи "Слава". Докато Ани Цолова се труди почти денонощно и прави всичко възможно да е безупречна в работата си, съпругът й нехае за семейството си и почти по цяла вечер не се прибира.

[caption id="attachment_417626" align="alignright" width="300"]Драма в живота на Ани Цолова Драма в живота на Ани Цолова[/caption]

Почти всяка вечер Васил Мичев правел компания на своя кум Андрей Слабаков, с когото определено много си приличат. Вероятно слабостта и на двамата към чашката е причината толкова много да си допаднат.

От друга страна Ани Цолова е доволна, че съпругът й не й прави проблеми за това, че работи почти денонощно, тъй като и той работи в медиите и в това отношение напълно я разбира. Но от друга страна Ани Цолова не може да приеме факта, че въпреки, че внася стабилен доход в семейството си, тя трябва да поеме изцяло грижите за детето и дома си, пише ПИК.