Цветан Недялков вбеси шефа си

Цветан Недялков от „Ку-ку бенд” вече може да се похвали с нова баровска придобивка, която сбъдна негова отдавнашна мечта.

От екипа на „Шоуто на Слави” разкриват, че новата придобивка на Цветан Недялков докарала шефа му Слави Трифонов до лудост. Тя станала нов повод Слави да беснее. От известно време насам Цветан Недялков е горд собственик на лъскав „Мерцедес”, за какъвто мечтае от доста време насам. Той се придвижва с баровското возило из улиците на София досущ като шефа си Слави Трифонов, отбелязва папарак на Информационна агенция „ПИК”.

[caption id="attachment_417614" align="alignright" width="300"]Новата придобивка на Цветан Недялков вбеси Слави Новата придобивка на Цветан Недялков вбеси Слави[/caption]

cvetan_nedialkov1 cvetan_nedialkov3По всичко личи, че Цветан Недялков е поредният от екипа на Слави, който си е позволил да прекрачи думата му. Иззад кулисите на шоуто разкриват, че Слави Трифонов отдавна забранил на хората от екипа му да се „мутреят и големеят”. Забраната обаче не спряла Цветан Недялков да си купи тузарското немско возило. Запознати разкриват, че със същия модел „Мерцедес” до неотдавна се движил и колегата на Цветан Недялков от „Ку-ку бенд” Йордан Йончев-Гъмзата. Той обаче се разделил с лъскавото возило, за да не дразни излишно шефа си. От време навреме Слави като избеснеел и започвал да нарежда, че всички в екипа му са станали големи баровци и са започнали да паркират „Мерцедес” до „Мерцедес”. Шоуменът често подчертавал, че сякаш в неговата фирма работят само милионери. За да избегнат гнева на Слави Трифонов, голяма част от екипа му си сменила автомобилите. За разлика от тях обаче Цветан Недялков направил точно обратното – сдобил се с ново лъскаво возило.

Близки до музиканта разкриват, че отдавнашна негова мечта била да подкара „Мерцедес” и щом събрал средствата си го купил, без изобщо да се притеснява, че новата му придобивка ще „избоде” очите на шефа му. Колегите на Цветан Недялков дори прогнозират, че съвсем скоро ще смени возилото не заради заповедта на шефа си, а защото не е бъкан с пари, както предполагат мнозина, пише pik.bg.