Не е за вярване: Вижте с какво отслабна Лили Алън!

Не е за вярване: Вижте с какво отслабна Лили Алън!
5 (100%) 1 vote

Не е за вярване, но Лили Алън отслабна точно с това!

Поп певицата на Острова Лили Алън оцелявала само и единствено с чипс. От тази своеобразна рецепта екстравагантната британска изпълнителка свалила не един и два, а цели деветнадесет килограма. И то не с някаква умопомрачителна диета, а само с чипс.

Поп Диетата е Лили Алън свързана с това, че хем си хапваш, хем не оставаш гладен. Революционният метод се базира на принципа на това, че всеки може да свали излишните килограми, без непрекъснато да изчислява погълнатите калории. Принципът се опира на малко известния факт, че всеки се храни с това, което иска, но само когато е гладен. Не трябва да се посяга към храната, ако организма не изпитва глад, е препоръката на специалистите

Лили Алън

Лили Алън свали 19 килограма с чипс – самата истина1

Певицата смъкнала излишната телесна маса, след като през януари роди второто си дете. 29-годишната Лили Алън има и още една рожба, която е на две години. Това е нейната дъщеричка Етел. Лили Алън е омъжена за Сам Купър. Младата британска надежда е в момента на турне из страната си и заедно с пеенето, тя изпълнява изключително изтощителни танци.

Лили Алън представя втория си албум, но според мнението й той не се ползва с такъв успех, колкото останалите й. Видеото на парчето й се отличава с хипнотична атмосфера. Новият си албум певицата издава след двегодишна пауза и притесненията й са свързани с неговия успех и представяне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар