Станка Златева заживя при приятеля си

Станка Златева най-накрая откри голямата любов на живота си.

Неотдавна тя изплака, че всичките й приятелки са омъжени и с деца, само тя все още е сама. Господ сякаш я чу и промени коренно живота й. Златното момиче на България вече живее при любимия си в Бургас. Станка Златева дори напусна „Левски” и предпочете да се състезава за друг клуб, но в дъното на всичко стои новата й любов, до която тя иска да бъде близо.

[caption id="attachment_417592" align="alignright" width="300"]Станка Златева заживя при приятеля си Станка Златева заживя при приятеля си[/caption]

От близо месец насам 31-годишната Станка Златева сякаш лети на облаците на любовта. Причина за неземното й щастие е бургаският гларус Димитър, в който златното момиче на България се влюбило от пръв поглед. Отношенията между Станка Златева и 34-годишният й възлюбен се развиват повече от светкавично, при положение, че двамата вече живеят заедно. Двойката обаче избрала да свие гнездо не в София, където Станка Златева е собственик на няколко имота, а край морето – в Бургас. Запознати разкриват, че Димитър си изкарва прехраната като охранител на дискотека в Бургас. Близки до Станка Златева обаче прогнозират, че не след дълго ще го изкара от този бранш. Едва ли златното ни момиче ще изтрае дълго да кара нощите си сама, докато любимият е навън в борба за прехраната.

Станка Златева се замисля все по-сериозно за създаването на семейство, при все че й е пределно ясно, че това не е лесна работа и трябва да изчака, за да види как ще се развият отношенията с новия й възлюбен. Освен всичко друго през 2016 г. ще се проведе олимпиадата в Рио де Жанейро, която е последният й шанс най-после да спечели така жадуваното олимпийско злато. Станка Златева иска да сбъдне първо тази си мечта, а след това вече да се отдаде изцяло на бъдещо семейство и разбира се наследници. Тя е толкоз влюбена в Димитър, че отсега се зарича, че ще го вземе със себе си на олимпийските игри в Бразилия, пише Блиц.