Бомба: Драма в семейството на Стефания Колева!

Бомба: Драма в семейството на Стефания Колева!
4 (80%) 2 votes

Стефания Колева пред втори развод заради любовна заигравка!

Актрисата Стефания Колева е невероятна жена. Тези думи били казани за нея от колегата й Станимир Гъмов. Той е сред малкото от гилдията, които не обичат да му се ровичка из личния му живот. Героят от сериала „Етажна собственост” е разделен с жената, с която са живели заедно под един покрив единадесет години. От нея има деветгодишен син Иван, с когото са в добри, приятелски отношения. Подобни отношения има и с бившата си половинка. Наскоро Гъмов заяви, че си е направил татуировка и на рисунката е изписано името на новата му изгора, по която бил здравата хлътнал.

Стефания Колева

Стефания Колева пред втори развод – драмата е пълна

Според булевардната клюка актьорът си има заигравка с колежката си Стефания Колева. Те били забелязвани да се хранят в малки столични ресторантчета. Според близки зо звездите те се срещали тайно, най-често у актьора, тъй като той живее сам. За Стефания Колева Станимир се изказвал изключително ласкаво, защото бил във възторг от нея не само като жена, но и като приятел и събеседник.

Мълвата, че Стефания Колева има падалка с колегата си, се подкрепя и от факта, че тя е пред развод и с втория си съпруг. Първият брак на Стефания Колева е с режисьора Владимир Шишков. Двамата имат единадесет годишна дъщеря Катерина. Стафания Колева също твърдяла пред своите най-близки хора и приятелки, че в живота си има нов обрат и това е мъж, който бил на възраст около нейната.

Според добре информирани източници това именно е Станимир Гъмов, тъй като той е на възраст, близка до тази на колежката му Стефания Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бомба: Драма в семейството на Стефания Колева!”

  1. Иван Блатев

    юли 29. 2014

    Коя актриса не е оборотна жена ?! Те се събличат голи на сцената , какво може да става извън нея …. всички си представят

Добавете коментар