Дарина Павлова и Берлускони отново са заедно

Богатата вдовица на Илия Павлов – Дарина Павлова, се върна при Силвио Берлускони – пише „България днес”, като цитира италианското списание Gossip Italiano. Тези дни г-жа Мултигруп бе личен гост на бившия премиер на Италия. „Безкрайно подкрепям Силвио. Той е най-невероятният и разбиращ хората политик, когото някога съм срещала. Винаги сме се разбирали, макар известно време да не се виждахме” – не пести славословията си Дарина Павлова пред италианската преса. Причината експремиерът да я покани на среща било очакваното му оневиняване от Апелативния съд в Милано, който отмени присъдата му от 7 години затвор на по-долната инстанция за принуждаване към проституиране на непълнолетно момиче и злоупотреба със служебно положение в аферата „Рубигейт”.

[caption id="attachment_417584" align="alignleft" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова и Берлускони имаха кратка афера в миналото[/caption]

„Дарина винаги ми връща енергията. Тя е жена с класа и срещите ни винаги са ползотворни” – върна й комплимента Силвио Берлускони. Двамата, освен че са бивши любовници, продължават да работят заедно. Той като шеф на телевизията, в която Дарина Павлова се изявява като продуцент на развлекателно предаване. Основната причина за срещата им обаче била друга. Силвио изплюл камъчето пред 51-годишната българка. Искал да го съветва кого да издигне за лидер в собствената си партия „Форца Италия”, защото подготвял мощното й завръщане на политическата сцена. След срещата Дарина Павлова излязла изключително доволна от кабинета на Берлускони. Затоплянето на отношенията им било добър знак, че нещо между тях отново може да се случи – отбелязва изданието, като припомня, че двамата се познават от 10 години.