Венета Райкова официално сменя медията от септември, обявиха от бТВ

Венета Райкова официално ще стане част от екипа на бТВ от есента. От медията обявиха, че кариерата на "горещата" телевизионна водеща ще продължи при тях след като стана ясно, че предаването й слиза от ефира на Нова телевизия след десет години на екран.

[caption id="attachment_417570" align="alignright" width="300"]Венета Райкова отива в бТВ Венета Райкова отива в бТВ[/caption]

В бТВ обаче Венета Райкова няма да прави телевизионен таблоид, какъвто беше "Горещо". Вместо това блондинката ще води сълзливо предаване от типа на продукциите на Наталия Симеонова. От екипа на медията издадоха, че новото шоу няма да цели да разказва живота на угнетени българи, а ще представя такива, които са преживели наистина невероятни събития, които си заслужава да бъдат споделени.

Все още не се знае в кой часови пояс ще се излъчва новата продукция. Запознати разкриват, че има голям шанс тя да заеме мястото на "Нека говорят", след като съдбата на шоуто, водено до скоро от Росен Петров, е под въпрос. Заради изненадващата му оставка в ефира на медията остава огромен слот, който не е ясно как ще бъде запълнен, предават от Агенция ПИК.